Her kan du se videoer der viser Skischoolonlines forskellige skiniveauer

Når du booker skiskole på vores SSO-destinationer, beder vi dig vælge deltagernes skiniveau.  Første dag på skiskole bliver endnu sjovere, når vi effektivt kan organisere holdene inden vi starter.

Det samme gælder, når I booker privatinstruktør. I kommer hurtigere i gang, hvis instruktøren har en god idé om jeres skiniveau, og på hvilket terræn I kører. 

Det kan være svært at vurdere sit eget eller fx børnenes niveauer på ski – Men med disse videoer fra vores uddannelsespartner Den Danske Skiskole, er det vores mål at gøre det mere overskueligt.

Hvilke valgmuligheder er der?

Herunder kan du se vores 4 forskellige skiniveauer og mulighederne for at kombinere med terrænets sværhedsgrad.

Kært barn mange navne – Når vi “siger” plov så er det det samme som pizza!

Viser Kompetenceniveauerne og muligheder for terræn valg.

Det er vigtigt at vælger ud fra hvordan deltageren DREJER på ski!

Eksempel – Drejer deltageren med parallelle ski på blå pister, og med plov når det bliver stejlere på de røde pister? Så vælg: Kan dreje med skiene parallelle på blå pister.

Deltagerens højeste kompetenceniveau er på blå pister, hvor han/hun drejer med skiene parallelle.

Det er naturligt at vores kompetenceniveau daler lidt når vi kører på sværere terræn – Typisk kan vi køre med skiene parallelle på tværs af den svære pist, og vi bruger “pizza” i noget eller hele svinget når vi drejer.

Det blokerer for indlæringen eller giver uhensigtsmæssige vaner at blive presset ud på for svært terræn – Vælg derfor det passende terræn!

Videoen ovenfor viser, hvad vi mener med at køre “Pizza” – Altså hvordan det ser ud når vi kan DREJE i plov!
Videoen ovenfor viser, hvordan det ser ud, når vi stadigvæk DREJER I PLOV, men har lært at køre med parallelle ski på TVÆRS af pisten – AKA “pizza & pomfritter”!
Videoen ovenfor viser, hvordan det ser ud, når vi kan DREJE MED PARALLELLE SKI – Skiløberen har lært at dreje uden at bruge plov til at få svinget i gang!
Videoen ovenfor viser, hvordan det ser ud, når vi kan dreje med parallelle ski på stejlere terræn!