Lad os få dig afsted med job som skiinstruktør til vinter!

Vi søger flere skiinstruktører. Både dig der vil undervise en hel sæson, men også skilærere der gerne vil / kun kan komme af sted uge 7.

Skiløber Cheftræner Skischoolonline

Piffft! – Er du både snowboard- & skiinstruktør? Så mangler vi helt sikkert dig på en af vores destinationer!

I Livigno samler vi et hold med de af vores instruktører, som er mest motiverede for at træne igennem sæsonen – Vi arrangere instruktørkurser med Den Danske Skiskole i løbet af sæsonen – Målrettet træning frem mod PSI 3 kursus i foråret!

Er du BSI 1 eller BSI 2 instruktør – Eller har du level 1 eller 2 fra en udenlandsk skilæreruddannelse – Så se her!

Info om vintersæson med arbejde og træning

 

Har du trænet nok for en stund? – Så er vores destinationer i Østrig bedre til dig – Få kørt en masse på ski og motiver dine elever i alle aldre og niveauer til at blive bedre på ski – Der findes ikke et bedre job i hele verden efter vores mening.

Drømmer du om at undervise i Frankrig? 

Er dit uddannelsesniveau højt nok? 🤔

Har du fuld PSI – så se her!

Har du ikke alle delene af PSI-uddannelsen, vil vi gerne hjælper dig videre – Ring til Rasmus på +45 26 60 00 34 – så ser han uforpligtende på dit uddannelsesniveau og anbefaler dig, hvordan du bedst når i mål og får job som skiinstruktør i Frankrig! 

Siden vinteren 01/02 har vi indskrevet danske skiinstruktører i det franske sportsministerium – 100% af de instruktører blev godkendt til at undervise i  Frankrig.

Skischoolonline’s stifter – Søren Hedegaard – Var med til at ændre de horrible forhold for danske instruktører i Frankrig op igennem 90’erne.

Det er stadig en af vores vigtigste missioner at danske PSI instruktører underviser i Frankrig. I er alle med til at vedligeholde respekten og venskaberne imellem danske og franske instruktører og skoler – TAK!

Læs op på “historien”! – Se mere her om hvad “de gamle skilærere”  de pionerende danske skilærere  stod model til, imens de underviste de danske skigæster!