BSI Instruktører

Vi drømmer hele tiden om, hvornår vi kommer på skisæson igen – Nu må det hele godt snart starte igen 😄

…Sne – Sjap – kolde fingre – frosne skistøvler …Livet i bjergene med en perfekt piste inden vi starter med at undervise – Nysne når vi åbner døren om morgenen ❄❄❄ “Du ved bare det bliver for fedt” – Puklerne der kommer efter powder “Chancen for at presse os selv” – ud i den svære sne – “Giv den gas til benene ikke kan mere …den dag! REPEAT – Det er umuligt ikke at være motiveret for at blive bedre på ski! 

Vi er skilærere! Vi husker præcist, hvordan det var at være skibums den første vintersæson – Tage vores første skilærerkursus – Den første skiskole vi arbejdede i – De kollegaer som delte deres bedste tips til undervisningen med os – Hvor motiverende det var at træne med de bedste instruktører i skiskolen – Hvordan vi senere selv kunne give vores bedste tip til en ny ven i skiskolen – Hvor nice det er at holde liv i traditionen med at træne sammen og blive bedre og bedre på ski!

Det er stadig det der motivere os – Bliv bedre på ski!

Drømmer du også om (endnu) en vintersæson på ski?

Er du allerede skilærer så søg job med det samme – Se links til ansøgningsskemaet længere nede på siden!

Hvordan bliver du skilærer?

Tag en verdensklasse skiinstruktøruddannelse med Den Danske Skiskole – Den åbner på PSI-niveau op for at du må arbejde i Frankrig – Den er ligeledes anderkendt og respekteret ude omkring i verden.

Du kan se skiinstruktørkurser og tilmelde dig her på DDS’s hjemmeside – De afholder kurser forår og efterår.

Lykkedes det ikke at komme med på kursus i uge 41 eller efterårsferien? – Skriv til Martin på team@skischoolonline.com – Hvis vi har nok interesserede vil vi forsøge at arrangere BSI 1 og/eller BSI 2 kurser – Med uddannere fra Den Danske Skiskole – i løbet af vinteren eller måske lige i starten af skisæsonen.

Er du PSI instruktør så klik her!

Vi tilbyder:

  • Et unikt fællesskab med andre skiinstruktører
  • Et skilærerjob med ansvar og mulighed for udvikling.
  • Træning og undervisningsinspiration over hele sæsonen
  • Arrangeret bolig
  • Liftkort og uniform
  • Løn

I skischoolonline.com tilstræber vi at have de bedste skiinstruktører  – At vi hele tiden bliver bedre – Derfor tilbyder vi træning med fokus på egenfærdighed, videoanalyse samt øvelser og råd til undervisning på forskellige niveauer, til vores ansatte i alperne.

Vi søger til hele skisæsonen!

Vi søger instruktører der kan være af sted en hel sæson, fra uge 50 frem til Påsken – Perioden kan varierer fra destination til destination.

Kan du (kun) i vinterferien?

Vi har som regel brug for forstærkning i uge 7 – Så hvis du har erfaring med at undervise på ski eller snowboard så er der gode chancer for at du kan komme afsted som instruktør.

Alt du skal gøre er at sende en ansøgning og så kontakter vi dig efterfølgende med flere detaljer.

Snowboardinstruktør?

Vi mangler hvert år instruktører, som både kan undervise på Snowboard og ski. Der er endnu ikke så stor efterspørgsel på snowboardundervisning, at vi kan ansætte instruktører, som kun underviser på snowboard.

Men er du dobbeltcertificeret venter vi helt sikkert på din ansøgning!

Sæsoninstruktør – Søg ved at klikke her og udfyld Google Forms skemaet!

Uge 7 skiinstruktør – Søg ved at klikke her og udfyld Google Forms skemaet!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med Venlig Hilsen
Skischoolonline teamet