Drømmer du også om en vintersæson på ski?

Vi drømmer hele tiden om, hvornår vi kommer på skisæson igen – Nu må det hele godt snart starte igen 😄

…Sne – Sjap – kolde fingre – frosne skistøvler …Livet i bjergene med en perfekt piste inden vi starter med at undervise – Nysne når vi åbner døren om morgenen ❄❄❄ “Du ved bare det bliver for fedt” – Puklerne der kommer efter powder “Chancen for at presse os selv” – ud i den svære sne – “Giv den gas til benene ikke kan mere …den dag! REPEAT – Det er umuligt ikke at være motiveret for at blive bedre på ski!

Vi er skilærere! Vi husker præcist, hvordan det var at være skibums den første vintersæson – Tage vores første skilærerkursus – Den første skiskole vi arbejdede i – De kollegaer som delte deres bedste tips til undervisningen med os – Hvor motiverende det var at træne med de bedste instruktører i skiskolen – Hvordan vi senere selv kunne give vores bedste tip til en ny ven i skiskolen – Hvor nice det er at holde liv i traditionen med at træne sammen og blive bedre og bedre på ski!

Det er stadig det der motivere os – Bliv bedre på ski!

Hvordan bliver du skilærer?

Tag en verdensklasse skiinstruktøruddannelse med Den Danske Skiskole – Den åbner på PSI-niveau op for at du må arbejde i Frankrig – Den er ligeledes anderkendt og respekteret ude omkring i verden.

Er du ikke instruktør endnu?

Så søg om at komme med på holdet i Livigno hvor du kan tage din danske BSI uddannelse i løbet af vinteren og samtidig undervise som instruktørmedhjælper eller få dine egne elever når du har bestået BSI 1.

Du kan se skiinstruktørkurser og tilmelde dig her på DDS’s hjemmeside – De afholder kurser forår og efterår.

Er du PSI instruktør så klik her!

Vi søger til hele skisæsonen!

Vi søger instruktører der kan være af sted en hel sæson, fra uge 50 frem til Påsken – Perioden kan varierer fra destination til destination.

Snowboardinstruktør?

Vi mangler hvert år instruktører, som både kan undervise på Snowboard og ski. Der er endnu ikke så stor efterspørgsel på snowboardundervisning, at vi kan ansætte instruktører, som kun underviser på snowboard.

Men er du dobbeltcertificeret venter vi helt sikkert på din ansøgning!

Sæsoninstruktør – Søg ved at klikke på knappen og udfyld Google Forms skemaet!

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med Venlig Hilsen
Skischoolonline teamet