Halv dag privat

Book en privat skilærer til hele din familie eller din rejsegruppe – I bestemmer selv hvem og hvor mange, som er med til undervisningen – uden at det påvirker prisen.

Book online eller i app’en til 1.995,- Kr.

Afbestil helt op til 48 timer før start! – Læs mere i vores forretningsbetingelser.

Halv dag kan bookes til om morgenen eller eftermiddagen – Og hvis I ønsker hele dagen med jeres instruktør, kan I kombinere og booke både morgen og eftermiddag.

  • Morgen 9.00 – 12.00
  • Eftermiddag 13.00 – 16.30 (en halv time længere til samme pris)

Til familier

Halv dag passer perfekt til familier – Del oplevelsen at blive bedre på ski sammen. Den ekstra undervisningstid sikre at I alle – både store og små – får den undervisning, som hjælper jer videre på den sjoveste måde. Der er tid til legende indlæring og lidt dybere forklaringer til de voksne på vej op i liften – Samt personlig feedback så I får det maksimale ud af undervisningstiden. I slutter lektionen af med en god idé til, hvordan I kan øve videre og blive endnu bedre på ski.

Til rejsegrupper 

Er I en større rejsegruppe, kan I med fordel booke Halv dage og selv inddele jeres grupper – Så har I fuld kontrol.

Vi anbefaler, at I alle kan køre på de samme pister og med nogenlunde samme niveau – Herefter skal jeres skilærer nok individualisere undervisningen med personlige tips og triks.

”Klæd” børnene på til en super dag på ski!

  • Hjelm er obligatorisk for alle børn!
  • Lidt ”ski-benzin” i lommen er genialt – Lidt chokolade, en juicebrik eller andet, der kan give ekstra energi i løbet af undervisningen.
  • Børnevanter bliver tit våde – Så vær klar med tørre vanter som back-up.
  • Ski-googles – Det er bare meget sjovere, når man ikke bliver blændet af sne, sol eller vind.

Leder du efter vores forretningsbetingelser? Se dem her!