Halv dag privat

Book en privatinstruktør til hele din familie eller din rejsegruppe – I bestemmer selv hvem og hvor mange, der er med til undervisningen – uden at det påvirker prisen.

Book online eller i app’en til 1.995,- Kr.

Afbestil helt op til 48 timer før start! – Læs mere i vores forretningsbetingelser.

Halv dag kan bookes til om morgenen eller eftermiddagen – Og hvis I ønsker hele dagen med jeres instruktør, kan I kombinere og booke både morgen og eftermiddag.

  • Morgen 9.00 – 12.00
  • Eftermiddag 13.00 – 16.30 (en halv time længere til samme pris)

Til familier

Halv dag passer perfekt til familier – Del oplevelsen at blive bedre på ski sammen. Den ekstra undervisningstid sikre at I alle – både store og små – får den undervisning, som hjælper jer videre på den sjoveste måde. Der er tid til legende indlæring og lidt dybere forklaringer til de voksne på vej op i liften – Samt personlig feedback så I får det maksimale ud af undervisningstiden. I slutter lektionen af med en god idé til, hvordan I kan øve videre og blive endnu bedre på ski.

Til rejsegrupper 

Er I en større rejsegruppe, kan I med fordel booke Halv dage og selv inddele jeres grupper – Så har I fuld kontrol.

Vi anbefaler, at I alle kan køre på de samme pister og med nogenlunde samme niveau – Herefter skal jeres skilærer nok individualisere undervisningen med personlige tips og triks.

”Klæd” børnene på til en super dag på ski!

  • Hjelm er obligatorisk for alle børn!
  • Lidt ”ski-benzin” i lommen er genialt – Lidt chokolade, en juicebrik eller andet, der kan give ekstra energi i løbet af undervisningen.
  • Børnevanter bliver tit våde – Så vær klar med tørre vanter som back-up.
  • Ski-googles – Det er bare meget sjovere, når man ikke bliver blændet af sne, sol eller vind.

OBS! Skiferieugen starter søndag og slutter lørdag, fordi traditionelt er lørdag ankomstdag på destinationerne, og søndag er første dag på ski. Ønsker I at starte med et “brush-up” af teknikken om lørdagen, eller ankommer i midt-uge/hen over weekenden, skal I bare booke til hver deres uge; lørdagen er den sidste dag i den indeværende uge, og skiskole fra søndag bookes under den uge som starter mandag!

Leder du efter vores forretningsbetingelser? Se dem her!