Saalbach kurser

Her kommer lidt praktisk info og hjælp til booking af skiskole i Saalbach

Hvilken uge skal jeg vælge når jeg booker?

Husk når du booker, at skiferieugen starter søndag og slutter lørdag, fordi traditionelt er lørdag ankomstdag på destinationerne, og søndag er første dag på ski. Ønsker I at starte med et “brush-up” af teknikken om lørdagen, eller ankommer i midt-uge/hen over weekenden, skal I bare booke til hver deres uge; lørdagen er den sidste dag i den indeværende uge, og skiskole fra søndag bookes under den uge som starter mandag!

Her ser du priser og du kan booke til Saalbach!

Dansk privatlektion 1-3 personer samme pris

  •   9.00 – 11.00
  • 11.15 – 13.15
  • 13.30 – 15.30

Brug kommentarfeltet til jeres bookinger: Skriv datoerne I ønsker og det foretrukne tidspunkt i kommentarfeltet, så vil vi gøre vores bedste for at passe det ind.

Vi anbefaler at booke i god tid, fordi tiderne vil blive reserveret efter et først til mølle-princip.

Funktionen BOOK FLERE: I kan lave flere bookinger og betale samlet på én gang. Husk at udfylde kommentarfeltet til hver booking!

Vigtigt: Ønsker I mange privatlektioner på samme start-tidspunkt vil vi anbefale at I booker den ene eller flere lektioner med engelsk talende instruktør.

Engelsk privatlektion bookes på samme måde som dansk privatlektion, der skrives ENGLISH SPEAKING INSTRUCTOR i kommentaren til bookingen.

Mødested:

Mødestedet er i Snowacademy’s skiudlejning på torvet i Saalbach midtby, (Ligger ved supermarkedet
Mpreis). Instruktørene har lyseblå uniformer på – Se kortet under destinationer.

Mødetidspunkt: Ankom altid 15 minuter før din undervisning starter

OBS! For alle bookinger til Saalbach gælder det, at den endelige mødetid vil blive fremsendt på mail FREDAG INDEN SKIFERIEUGEN STARTER – så hold øje med mail, evt. også efter afrejse!

Leder du efter vores forretningsbetingelser, så klik her!