Her kan du se videoer der viser Skischoolonlines forskellige skiniveauer

Når du booker skiskole på vores SSO-destinationer, beder vi dig vælge deltagernes skiniveau.  Første dag på skiskole bliver endnu sjovere, når vi effektivt kan organisere holdene inden vi starter.

Det samme gælder, når I booker privatinstruktør. I kommer hurtigere i gang, hvis instruktøren har en god idé om jeres skiniveau, og på hvilket terræn I kører. 

Det kan være svært at vurdere sit eget eller fx børnenes niveauer på ski – Men med disse videoer fra vores uddannelsespartner Den Danske Skiskole, er det vores mål at gøre det mere overskueligt.

Hvilke valgmuligheder er der?

Herunder kan du se vores 7 forskellige skiniveauer.

Kært barn mange navne – Når vi “siger” plov så er det det samme som pizza!

Viser Skischoolonlines forskellige Skiniveauer

Det er vigtigt at vælger ud fra hvordan deltageren DREJER på ski!

Eksempel – Drejer deltageren med parallelle ski på blå pister, og med plov når det bliver stejlere på de røde pister? Så vælg: Kan dreje med skiene parallelle på blå pister.

Deltagerens højeste kompetenceniveau er på blå pister, hvor han/hun drejer med skiene parallelle.

Det er naturligt at vores kompetenceniveau daler lidt når vi kører på sværere terræn – Typisk kan vi køre med skiene parallelle på tværs af den svære pist, og vi bruger “pizza” i noget eller hele svinget når vi drejer.

Det blokerer for indlæringen eller giver uhensigtsmæssige vaner at blive presset ud på for svært terræn – Vælg derfor det passende terræn!

Videoen ovenfor viser, hvad vi mener med at køre “Pizza” – Altså hvordan det ser ud når vi kan DREJE i plov!
Videoen ovenfor viser, hvordan det ser ud, når vi stadigvæk DREJER I PLOV, men har lært at køre med parallelle ski på TVÆRS af pisten – AKA “pizza & pomfritter”!
Videoen ovenfor viser, hvordan det ser ud, når vi kan DREJE MED PARALLELLE SKI – Skiløberen har lært at dreje uden at bruge plov til at få svinget i gang!
Videoen ovenfor viser, hvordan det ser ud, når vi kan dreje med parallelle ski på stejlere terræn!