Forretningsbetingelser

Refundering

Fortryder du dit køb, kan du til og med onsdagen inden ferieugen starter annullere din booking eller dele af din booking pr. mail til team@skischoolonline.com.

Ændre deltager i booking

Ønsker du at ændre deltageren i en booking, kan du for hold og minikurser til og med onsdagen inden ferieugen informere Skischoolonline.com om ændringen pr. mail på team@skischoolonline.com – Ændringen er helt gratis.

For Privatlektioner, Heldags- og Halvdagsbookinger behøver du blot at informere din instruktør når I mødes.

Vejr og klima

Skischoolonline.com kan ikke refundere dit køb pga. dårligt vejr. Hvis liftselskabet eller lokale myndigheder lukker al færdsel på bjerget ned, vil vi på bedst mulig måde køre dagens annullerede bookinger på andre tidspunkter i løbet af ugen.

Tilskadekomst

Det er dit eget ansvar at forsikre dig under ferien. Skischoolonline.com hjælper gerne med yderligere dokumentation for dit køb af ski- eller snowboardlektion(er), hvis dit forsikringsselskab beder dig om det.

Betalingskort

Du kan betale med Dankort og Visa Dankort.

Trykfejl

Der tages forbehold for pris- og trykfejl på www.SkiSchoolOnline.com.

Sikkerhed og etik

SkiSchoolOnline.com betalingsgateway er godkendt og certificeret af PBS. Systemet benytter en krypteringsnøgle leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS. Nøglen sikrer, at uvedkommende ikke kan opfange følsomme oplysninger.

SkiSchoolOnline.com videregiver på ingen måde kundeoplysninger herunder email adresser. Du modtager ligeledes kun nyheds-, konkurrence- og reklamemail fra skischoolonline.com, såfremt du selv har bedt om det (tilmelding til nyhedsmail).

www.SkiSchoolOnline.com
Bregnerødvej 132 B
3460 Birkerød

Email: team@skischoolonline.com

cvrnr: 31879019