Forretningsbetingelser

Garanti for dansk skiundevisning

Skischoolonline garanterer skiundervisning på dansk på vores SSO-destinationer*.

Alle vores instruktører er uddannede og har betalt deres instruktørlicens for den kommende vintersæson.

Annullering af almindelig ski- og/eller snowboardundervisning på SSO-destinationer* og Sölden

Vi tilbyder at refundere 70% af købsværdien ind til 48 timer før starttidspunktet for den første lektion i din samlede booking af undervisning.

Du skal informere Skischoolonline på team@skischoolonline.com inden din deadline, hvis du ønsker at annullere.

Annullering af undervisning med 100% refundering

Vi tilbyder muligheden for 100% refunderingsgaranti. Garantien skal tilkøbes i forbindelse med booking og betaling af ski- og/eller snowboardundervisning. Den koster 7% af værdien af den samlede booking, og sikrer dig fuld returret, for købsværdien af din undervisning, helt ind til 48 timer før starttidspunktet for den første lektion i din samlede booking af undervisning.

100% refunderingsgaranti kan kun tilkøbes undervisning på SSO-destinationer* og Sölden.

100% refunderingsgaranti kan ikke tilkøbes hvis der er under 48 timer til din undervisning starter.

Du skal informere Skischoolonline på team@skischoolonline.com inden din deadline, hvis du ønsker at annullere.

Ændre deltager i booking

Du kan ændre deltageren i en booking af hold eller minikurser på vores SSO-destinationer* til og med kl 10.00 om søndagen inden din skiskoleuge. Informer Skischoolonline om ændringen pr. mail på team@skischoolonline.com – Ændringen er helt gratis. Skiskoleugen starter om søndagen og slutter om lørdagen.

For Privatlektioner, Heldags- og Halvdagsbookinger behøver du blot at informere din instruktør når I mødes.

Ændre skisportssted

Har du booket ski- eller snowboardundervisning på en af vores SSO-destinationer* kan du overføre dine bookinger til en anden af vores SSO-destinationer*.

Vi tager forbehold for fyldte hold og bookede tider, men vi vil sammen med dig genbooke til de bedst mulige tider på den nye destination.

Til og med kl 10.00 om søndagen inden din skiskoleuge kan du informere Skischoolonline om ændringen pr. mail på team@skischoolonline.com – Ændringen er helt gratis. Skiskoleugen starter om søndagen og slutter om lørdagen.

Vejr og klima

Skischoolonline.com kan ikke refundere dit køb pga. dårligt vejr. Hvis liftselskabet eller lokale myndigheder lukker al færdsel på bjerget ned er det force majeure.

På vores SSO-destinationer* vil vi dog på bedst mulig måde forsøge at køre så mange som muligt af dagens annullerede bookinger på andre tidspunkter i løbet af ugen. Vi vil være begrænsede af vores instruktørers ledige tider resten af ugen.

Tilskadekomst

Det er dit eget ansvar at forsikre dig under ferien. Skischoolonline hjælper gerne med yderligere dokumentation for dit køb af ski- eller snowboardlektion(er), hvis dit forsikringsselskab beder dig om det.

Skischoolonline kan ikke drages til ansvar for tilskadekomst før, under eller efter en ski- eller snowboardlektion.

Betalingskort

Du kan betale med Dankort og Visa Dankort.

Trykfejl

Der tages forbehold for pris- og trykfejl på www.SkiSchoolOnline.com.

Sikkerhed og etik

SkiSchoolOnline.com betalingsgateway er godkendt og certificeret af PBS. Systemet benytter en krypteringsnøgle leveret af Verisign til udveksling af kortoplysninger mellem kunden og PBS. Nøglen sikrer, at uvedkommende ikke kan opfange følsomme oplysninger.

SkiSchoolOnline.com videregiver på ingen måde kundeoplysninger herunder email adresser. Du modtager ligeledes kun nyheds-, konkurrence- og reklamemail fra skischoolonline.com, såfremt du selv har bedt om det (tilmelding til nyhedsmail).

* SSO-destinationer:

SSO-partnerdestinationer:

  • Sölden
  • Schladming (Under forberedelse)
  • Bad Gastein (Under forberedelse)

Opdateret den 16-04-2021

www.SkiSchoolOnline.com
Kajerødgård 1
3460 Birkerød

Email: team@skischoolonline.com

cvrnr: 31879019